Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Samozřejmě, protože v budoucnosti se bude používat volná elektřina, která teď kvůli tomu, že je jí moc, způsobuje problémy s počasím a tudíž i tornáda. :-)

0 0
možnosti

Timmermans je fanatický demagog a totalitář hrubého zrna. A není tam takový jediný, bohužel.

9 1
možnosti
Foto

EU nastoupila cestu poručíme větru dešti a zítra se bude tančit všude, a bohužel nás s tímhle přístupem strhne s sebou. ;-(

11 1
možnosti

J39a58n 73M62a23r25e42k

19. 7. 2021 23:12

Odpověd na nadpis blogu...Jak se vyrobí ta elektřina? Nezpůsobí to zrovna tolik sajrajtu ve vzduchu, jako spaliny z aut a letadel? Budou letadla létat také na elektřinu, anebo se bude plout přes oceány na pramici z Gretou? A co miliardová Čína a Indie? Tam se také bude jezdit na elektřinu? Rád bych od nějakého mudrce slyšel či četl odpověd.

4 0
možnosti

Takže největší znečišťovatel je lodní doprava suverénně, pak letecká doprava (což dramaticky kleslo s covidem) a pozemní doprava (včetně železnice), následuje těžký průmysl a těžařství, pak městské aglomerace včetně komunálního odpadu a ekozátěže související s bydlením a až pak je výroba elektřiny. Uhelky, po všech těch povinných opatřeních, čudí míň jak náklaďáky, přesto jsou cílem útoků politiků a ekoteroristů.

Nicméně uhelky musí končit, a to z důvodu zásob uhlí, to se dá využít mnohem efektivněji než spálit v kotli. Mimochodem uhlí je neúčinnější solární baterie, stovky tisíc let uložená solární energie, přehnaná přes rostliny. Využívat tuhle energii pouze z 5% je bohapusté plýtvání.

2 0
možnosti

P76e28t83r 55M78u22n17z43a76r

19. 7. 2021 21:44

Jj, přesně jsem si říkal jestli bude mít někdo odvahu označit ho dezinformátora a popřípadě mu odstřihnout komunikační kanály.

3 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1613x
Odborník, který se živí meteorologií a který si rád ověřuje (dez)informace, které se často týkají fenoménu tzv. klimatických změn.

Seznam rubrik