Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Naprosto souhlasím.

Naše bohužel zhýčkaná západní společnost, včetně levicových politiků EU i unaveného Joea a velká část společnosti tzv. mladých progresivistů se zabývá pseudoproblémy jako gender, amatérsky připravený Green Deal, (anti)rasismus, zachraňováním populace celého světa atd.

Přitom si nevšimli, že někteří totalitní "státníci" jsou stále myšlenkově zakotveni ještě v 18.-19. století a jejich hlavní prioritou je rozšiřování svého vlivu a území.

Je jim jasné, že z každé hlouposti se hroutící mladá generace a ustrašení politici západní společnosti asi nebudo schopni klást odpor agresivitě totalitních režimů.

0 0
možnosti
Foto

Putin je šílený diktátor, ale faktem je, že Green Deal je mnohem šílenější diktatura, že je zabalená do hezčího obalu, na věci nic nemění.

2 0
možnosti
KL

Putin bude na koni, dokud ti zelení šílenci poženou EU do zavislosti na koni. Že je tahle partička úplně mimo dokumentuje i výrok Timmernanse, že prý motivací pro útok na Ukrajinu byla snaha Putina odvést pozornost od "klimatické krize".

Myslím, že je na čase poslat do Bruselu zřízence od Chochlouška. A určitě se nebude muset omlouvat, za "nedopatření ". Ať totiž přivezou kohokoliv, bude to na místě...

3 0
možnosti
KL

..."do závislosti na Rusku" samozřejmě. Je pozdě, jdu spát...

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1613x
Odborník, který se živí meteorologií a který si rád ověřuje (dez)informace, které se často týkají fenoménu tzv. klimatických změn.

Seznam rubrik