Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J33i25r84i 34T30i72c79h57y

5. 4. 2022 16:19

Tohle hned tak nekdo nevymysli. Takze ty pomatenci co se tyce zmen podnebi, coz je vylozene vyplod zapadu, jsou pry Putinovi agenti!

0 0
možnosti
MK

Velká karma. Ale místním olizovačům německé a Bruselské zádele, se to líbit nebude.

1 0
možnosti
ZJ

A nejhorší nakonec. Putin necha namrznout ovocné sady na Jižní Moravě.l

1 1
možnosti
LU

8-o

Greendeal nikdy nepočítal so zemným plynom, pre environmentálnych aktivistov bol, je aj bude zemný plyn vždy fosílne palivo, na ktoré podľa nich je nutné ihneď vydať zákaz ťažiť a dovážať do Európy!!!! To určite nevyhlasovali, pretože boli v službách Putina.

9.10.2020

Europarlament schválil ambiciózne klimatické ciele, zemný plyn už iba prechodným palivom.

Environmentálnych aktivistov je veľmi ťažké pochopiť, pretestujú proti prevádzke uhoľných baní, výstavbe vodných elektrární, terminálov na LPG plyn, ale aj na výstavbu jadrových elektrární.:-/

"Aktivisti protestujú proti výstavbe terminálu LNG v Bratislave, plyn je len ďalšie fosílne palivo. Šesť environmentálnych aktivistických organizácií v piatok 4. júna symbolicky vyjadrilo nesúhlas s výstavbou terminálu skvapalneného zemného plynu (LNG) v Bratislavskom prístave. V tlačovej správe to uviedla hovorkyňa Greenpeace Slovensko Patrícia Brandysová."

https://www.webnoviny.sk/venergetike/aktivisti-protestuju-proti-vystavbe-terminalu-lng-v-bratislave-plyn-je-len-dalsie-fosilne-palivo-video/

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1613x
Odborník, který se živí meteorologií a který si rád ověřuje (dez)informace, které se často týkají fenoménu tzv. klimatických změn.

Seznam rubrik