Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Taky mám dojem, že ekologické tendence západní Evropy jsou stupidní - časem se to vyjeví, ale bude to chvíli trvat. 30 let? Mezitím začne Čína dominovat světu. Bude tak silná, že jí názory nějakého Bruselu prostě už nebudou vůbec zajímat. Amerika zaleze a taktéž Rusko se upozadí. Detaily doplňte dle svých představ. :-)

0 0
možnosti
Foto

Musíte ještě víc do hloubky. Důležité je, aby v Evropě vznikly v každém státu dvě (či více) skupiny, která každé chce jinou věc. Jedno očkovat, druzí ne. Jedni radar, druzí ne. Jedni euro, druzí ne. Jedni uhlí, druzí jádro. ATD. Podstatou ruské (tajné) politiky, je vytvořit co největší chaos. Protože platí klasické přísloví, že čím větší bordel, tím lepší vojna. A když se ty party do sebe pustí - třetí (v Kremlu) se směje. :-P

1 0
možnosti
PZ

Ano staré známé : "Když to nemůžeš ovládnut, tak to rozese....."!!

2 0
možnosti
JF

Velmi realistický popis, bohužel

7 0
možnosti
KL

Jsem přesvědčen, že v Rusku a v Číně to vědí velmi dobře a Evropské unii i Demokratům v USA v jejich plánu „udržitelnosti a dekarbonizace“ nadšeně fandí a tleskají, ale politikům na evropské úrovni to stále nějak nedochází.

Zdroj: https://milansalek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=788910

Někdy mám pocit, že to těm politikům nedochází proto, že si je snad ti Rusové a Číňané platí...

4 0
možnosti
Foto

Myslíte, že to paní Merkelová dělala jen z romantických vzpomínek na mládí, kdy s Vladimírem sedávala (coby členka FDJ) v kavárně Unter den Linden při šálku kávy a dortu Malakov?

A u nás? Aj, aj ,aj. Asi platí dobře. ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1613x
Odborník, který se živí meteorologií a který si rád ověřuje (dez)informace, které se často týkají fenoménu tzv. klimatických změn.

Seznam rubrik