Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Timmermanse by měli svižně odchytnout a umístit pod ochranu.

Země vstoupí v letech 2030–2040 podle všeho do malé doby ledové, v té době klesne sluneční aktivita až o 60 procent. Na konferenci u Královské astronomické společnosti ve Walesu prezentoval tento znepokojivý závěr tým vědců z Newcastlu.

Oteplení, proti němuž tak fanaticky brojí, se bude hodit

2 0
možnosti
Foto

Ať si v roce 2030, (kterého se asi nedožiju) klidně doba ledová přijde, ale mě by zajímalo, čím bude Fiala jako hlavní topenář Rady EU topit v sezóně 2022/2023 - když Rusko zastaví plyn a zásobníky pro ČR, co patří RWE, nyní ze 3/4 plné, budou v lednu prázdné?? Příliš mnoho bláznů ochotných věřit Fialovým pohádkám, že se bude topit z jakéhosi zásobníku v Nizozemí se tady nenajde, protože ten zásobník zatím nestojí, letos se stavět nebude a možná bude jeho stavba zahájena v létě roku 2023. ;-O [>-] EU

0 0
možnosti

No není skutečně vhodnějšího nad řízení evropské energetiky než kříži a vyznamenáními ověnčeného pana T, jeho vzdělání ho k tomu předurčuje a je to námět pro pana Trčálka.Z minulosti si vybavuji, že emisní povolenky a Frans Timmermans, to byl začátek zdražování energií

A nejen to, například pan T. před časem oznámil, že nalezl překvapivě snadné řešení, jak se Evropané vbrzku obejdou bez ruského plynu. Podle pana komisaře, mají Evropané ihned přestat prát své oblečení, a místo praní, jej mají každý den po návratu z práce, nechávat přes noc na čerstvém vzduchu vyvětrat

No ale snad signály spojeneéééééé s katastrofálními předpovědi o vývoji Evropské energetiky přiměly pana T a paní Ursulu k tomu, že snad začínají zpolehoučka a pomaličku chápat, že nemáme spolehlivě funkční energetiku se zdroji bez emisí oxidu uhličitého, takže by neměli házet klacky pod nohy té současné. Jinou energetiku, která by zajistila potřeby lidí v našich státech, k dispozici právě v tuto dobu nemáme.

1 0
možnosti

Druhá strana uvádí, že se nejedná o vybití chovů v důsledku kravského prdění ale že mají Holanďané dlouhodobé problémy s kvalitou spodních vod, co s odpady, ne vše lze - s nadsázkou - vyvézt na pole. Před časem tady byl prezentován podobný problém v Dánsku s prasaty.

Nejsem ani nebudu odborník, jen si vždy říkám - je to vše 100% pravda co píší ...?

1 0
možnosti

Taky jsem to zkoumal. Spíše to vypadá, že jde o ochranu území vyhlášených programem Natura 2000. Tam se jedná o EVL - maloplošná území a ptačí oblasti ( u nás necelých 9% rozlohy státu ). A v Nizozemí se k ptačím oblastem počítají i části pobřeží. Aby nedocházelo k obohacování těchto oblastí dusičnany z intenzivního zemědělství, musí mít tyto oblasti navíc své ochranné pásmo.

Zemědělci samozřejmě nabízí, že své hospodářství, přizpůsobí. Vždyť biologický odpad lze používat v bioplynkách a koncentrované dusíkaté odpady mohou nahradit uměle vyráběná dusíkatá hnojiva s vysokou náročností fosilních zdrojů.

0 0
možnosti

Každý svého štěstí strůjcem a jsem zvědavý na letošní podzim a příští rok jestli peklo zůstane zmrzlé a Srí Lanský scénář se nebude opakovat. Například jsem zvědavý na reakci českých občanů, kteří povinně zaplatí půjčku 74 mld polostátnímu energetickému gigantu, o kterém mě někteří konkrétní minoritní akcionářští žvanilové chtěli přesvědčit, že se nemůže dostat do platební neschopnosti. Takže ten vtip v textu článku je fakt univerzální.

0 0
možnosti

A to na Cejlon jsme určitě přispěli finančně - fairtrade něco stojí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1613x
Odborník, který se živí meteorologií a který si rád ověřuje (dez)informace, které se často týkají fenoménu tzv. klimatických změn.

Seznam rubrik